Birs Kozmetika Alsóörs

Tű nélküli mezoterápia

Mi is az a Mezoterápia?

A klasszikus mezoterápiát több, mint 50 éve végzik az orvosi gyakorlatban. a kezelés lényege, hogy a megfelelő helyre, apró tűszúrásokkal bejutatott kis mennyiségű hatóanyaggal jelentős pozitív biológiai hatást tudnak elérni a szervezet gyógyításában. A tűs módszer miatt azonban a páciensek egy része visszariadt a kezeléstől.

2003.-ban két észak-amerikai orvoskutató Nobel-díjas felfedezésének köszönhetően, ma már megvalósulhat a Tű nélküli lokális hatóanyag bevitel!

A hatóanyagok akkor fejtik ki a legintezívebben a hatásukat, ha pontosan oda kerülnek -lehetőleg maximális koncentrációban- ahol be szeretnénk avatkozni a szervezet működésébe.

Az elektroporációs készülékekkel mindez lehetséges!!!

Iontoforézissel, ultrahanggal a hatóanyagok nem juttathatók be közvetlenül a sejtbe, és az adott mélységbe bejuttatott hatóanyagok koncentrációja is lényegesen alacsonyabb.

A lokális hatóanyag bevitel eredményesebb, mint az iontoforézis, hatékonyabb, mint az ultrahangos kezelés, és több, mint a tűs mezoterápia!

A kozmetikus egyénre szabott "koktélt" állít össze az analitikus tisztaságú hatóanyagokból, melyek optimális koncentrációban tartalmazzák az öregedést gátló, regenerációt segítő hatóanyagokat.

Ezt a "koktélt" nagy biztonsággal, és nagy hatékonysággal tudjuk bevinni a bőrbe a tű nélküli mezoterápiás kezelés során. Míg a legtöbb kezelésnél a hatóanyagok csupán 10%-a, addig az elektroporációval a 90%-a célba ér!!!

A bőrfiatalítás során főként hyaluronsavat, antioxidánsokat, vitaminkomplexeket jutattunk a bőr hám és irha rétegébe.

A hatóanyagok mélyen hidratálják a bőrt, csökkentik a ráncok mélységét, késleltetik a bőr öregedésének látható jeleit. 

A bőr bársonyosabbnak, feszesebbnek, egészségesebbnek, simábbnak tűnik.

Kapcsolat

Tel: +36-30/901-8088
E-mail: rozgonyireka76@gmail.com
Nyitvatartás:
Telefonos bejelentkezés alapján, előre egyeztetett időpontban.

Cím:

8226.Alsóörs, Endrődi Sándor utca 23/B

Térkép

Megosztás